Halipyyhe ompeluohje PAPERINEN OHJEVIHKO A4

19,90 

Suositun Halipyyhkeen ohje on nyt saatavilla myös paperisena versiona! Sanallisten ohjeiden lisäksi ohjeesta löytyy video-ohjeet, jotka saat helposti auki puhelimellasi. Nyt voit selailla ohjetta samaan aikaan kun katsot videoita puhelimestasi! Ohjevihko on kokoa A4, se on tarpeeksi suuri ollakseen helppolukuinen.

Vapauta sisäinen Projektipirkkosi ja päästä luovuutesi valloilleen. Ompelu on hieno tapa rentoutua, väylä toteuttaa itseään, kokeilla rajojaan ja harjoitella uusia taitoja.

Syyskuun ajan paperisen Haliohjeen tilaajalle tuotemerkit ja pesuohjelappu kaupan päälle.

Halipyyhe halaa saunan jälkeen, kylpytakkina, uimareissuilla, avantouinnin jälkeen, surffimatkoilla, suppaillessa, infrapunasaunassa, kotisohvalla oleillessa, aamutakkina suunnittelin sen vain ja ainoastaan ahkerasti käytettäväksi!

 

Ohje päivitetty 7.7.2023

Kuvaus

Halipyyhe ompeluohje PAPERINEN OHJEVIHKO A4

Halin tekemiseen tarvitset vain pikkuisen ompelukokemusta, ompelukoneen ja huolitteluompeleen tai saumurin, vohvelikangasta, ompelulankaa, kaavapaperia (tähän kaavaan käy hyvin esimerkiksi paksumpi remonttisuojapaperi). Halipyyhkeen kaavan piirrät itse ohjeillani. Paperisesta ohjevihkosesta löydät myös linkit ohjevideoihin, joten nyt voit silmäillä rinnakkain ohjetta sekä videoita!

Kaava on hieman epätavallinen, hyvällä tavalla, sillä olen pyrkinyt minimoimaan leikkuujätteen määrän. Ylijääneet kangaspalat on helppo hyödyntää tekemällä joko ylimääräisiä yksityiskohtia Halipyyhkeeseen tai esimerkiksi kasvopyyhkeinä. Vain mielikuvitus on tässä rajana!

Alta löydät kokotaulukon. Taulukossa olevat mitat ovat valmiin vaatteen mittoja. Valitessasi sopivaa kokoa, rinnanympäryksessä tai vartalon leveimmässä kohdassa suhteessa omaan mittaasi tulisi olla väljyyttä n. +30cm. Saat siis oikean koon mittaamalla oman rinnanympäryksesi ja lisäämällä siihen 30 cm. Ota mieluummin kokoa suurempi malli, mikäli mietit kahden koon välillä. Halissa täytyy olla väljyyttä, jotta se on helppo pukea ja ideaalinen käyttötarkoitukseensa oloasuna, uimakoppina, ranta-asuna sekä kylpytakkina.

 

KOKOTAULUKKO:

Projektipirkko.fi Halipyyhkeen kokotaulukko

 

KANGASMENEKKI:

XXS-XS / S-M / L-XL / XL-XXL: 180 cm / 215 cm / 255 cm / 265 cm

Huom! Nämä ovat valmismittojen mukaiset kangasmenekit, kutistetun kankaan mitat! Mikäli päätit muuttaa Halin pituutta omaan mittaan, menekki voi muuttua reilustikin. Vohvelikankaat voivat kutistua pesussa paljonkin, yleensä on hyvä varata menekkiin n.10% kutistumisvaraa lisäksi.

 

 

Huom! Tuote ei sisällä paperisia kaavoja, sillä Halipyyhkeen kaavan piirrät itse ohjeillani.

 

Halipyyhe ompeluohje PAPERINEN OHJEVIHKO A4 – on sinulle, joka kaipaat ompeluohjeet fyysisenä vihkona käteen! QR-koodilla avaat myös videot!

Halipyyhkeen ohje on ladattavissa heti oston jälkeen PDF-muotoisena digitaalisena ohjeena. Tiedoston löydät tilausvahvistuksesta ja pääset lataamaan sen klikkaamalla tiedoston nimeä. Fyysinen paperinen ohje saapuu sinulle postitse 1-2 viikon sisällä tilauksesta.

 

Pssst. Multa on mahdollista tilata myös originelliin Haliin kuuluvat tuotemerkit ja pesulappusen kiinnitysohjeineen!

 


HALIPYYHE on kesällä 2022 valmistunut malli. Olen Projektipirkko – vaateartesaani ja ammattiompelija. Suunnittelen ja valmistan kaikki verkkokaupastani löytyvät tuotteet itse. Työhuoneeni sijaitsee Vaasan Palosaarella, kauniin vanhan Puuvillatehtaan miljöössä aivan meren äärellä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Halipyyhe ompeluohje PAPERINEN OHJEVIHKO A4”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *