Niskavalo – jokaisen neulojan unelma!

29,90 

Niskavalo –  jokaisen neulojan unelma!

Eipä haittaa pimenevät illat, synkät sohvannurkat tai tummat neuleet, kun on kunnon valo! Niskavalossa voit vaihtaa valon sävyä, voit käyttää vain toista lamppua tai molempia yhtäaikaa. Tämä valo ei häiritse muita, mutta valaisee loistavasti neuletyötäsi. Valon osa, joka kulkee niskan takaa on säädettävä, se on miellyttävän tuntuinen myös iholla, ja koska niskavalo on kevyt ei se paina hartioilla.

Säästä silmiä, välty turhilta purkuhommilta ja ota valo käyttöön nyt! <3

Kuvaus

Niskavalo on jokaisen neulojan unelma! Niskavalo on todella näppärä myös kirjaa lukiessa. Pienikokoinen lamppu kulkee myös mukavasti matkassa mukana – neuloit sitten autossa tai ystävän sohvalla. Lampussa on kolme erilaista lämpötilaa ja kirkkautta, jolloin näet langanvärit, sopukat ja silmukat täydellisesti. Oon ite haaveillut niskavalosta jo kauan, mutta tyydyin otsalamppuun. Nyt hommat pääsi aivan uudelle levelille ja ei oo enää mitään vaikeuksia neuloa mustia töitä, kuten neuleliivi Lailaa sohvannurkassa!

 

Hei ja tämä ei pattereita kaipaa, niskavalo ladataan USB-C liitännän avulla!

 

Tuote on valmistettu Kiinassa.

 

 

Lisätietoja:

  • Lamppu muistaa valon kirkkauden ja sävyn – viimeksi käytetty asetus on oletusarvo kytkettäessä päälle.
  • Paina virtapainiketta kytkeäksesi valon päälle/pois päältä.
  • Paina virtapainiketta pitkään alentaaksesi kirkkautta. Paina uudelleen pitkään lisätäksesi kirkkautta. Lampussa on kaksi kirkkaustilaa: 15% ja 100%.
  • Kun valo on päällä, paina ☼-painiketta vaihtaaksesi lämpötilatilojen välillä: lämmin, neutraali ja kylmä. Pitkä painallus aktivoi SOS-vilkkuvalotilan.
  • Niskavalo/kaulavalo on varustettu matkustuslukolla.
  • Aktivoidaksesi matkustuslukon: Kun valo on pois päältä, pidä virtapainiketta painettuna 3 sekuntia, ja valo vilkkuu kahdesti, mikä osoittaa, että järjestelmä on matkustuslukossa – kosketuksenhallintatilassa. Kosketuksenhallintatilassa pidä virtapainiketta painettuna 3 sekuntia avataksesi sen ja kytkeäksesi valon päälle.

Voit säätää valon kaulan ympärille sopivaksi.

Eliniän pidentämiseksi vältä tarpeetonta taivuttelua.

Vältä kosketusta nesteiden kanssa. Tuote ei ole vesitiivis.

 


Mikä on Knits.fi?

Knits by Cindy Ekman – tuo Kokkolan lahja neulojille. Cindyn valikoimista löydät kaiken mitä neuloja voi ikinä tarvita. Ihanat neuletarvikkeet ja apuvälineet kuten kauniit silmukkamerkit ja kerroslaskurit inspiroivat ja vauhdittavat luovuuden puuskia entisestään. Cindyn omasta verkkokaupasta löydät myös projektilaukut ja neuleohjeet. <3

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Niskavalo – jokaisen neulojan unelma!”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *