Ompeluohje HALIPYYHE eli pyyheanorakki aikuisille – ladattava PDF-tiedosto

(2 tuotearviota)

16,90 

Suositun Halipyyhkeen eli pyyheanorakin ompeluohje on nyt saatavilla, ladattavana PDF-tiedostona! Sanallisten ohjeiden lisäksi ohjeesta löytyy video-ohjeet työvaiheista. Vapauta sisäinen Projektipirkkosi ja päästä luovuutesi valloilleen. Ompelu on hieno tapa rentoutua, väylä toteuttaa itseään, kokeilla rajojaan ja harjoitella uusia taitoja.

Halipyyhe halaa saunan jälkeen, kylpytakkina, uimareissuilla, avantouinnin jälkeen, surffimatkoilla, suppaillessa, infrapunasaunassa, kotisohvalla oleillessa, aamutakkina suunnittelin sen vain ja ainoastaan ahkerasti käytettäväksi!

Pssst! Käy tutustumassa mun Instassa ompeluharrastajien itsetehtyihin Halipyyhkeisiin! Pääset sinne vaikkapa tästä.

HUOM! Tämä on ladattava digitaalinen ohje. Tuote on ladattavissa heti oston jälkeen avautuvasta tilausvahvistuksesta klikkaamalla tiedoston nimeä. Tiedoston saat myös sähköpostina saapuvassa tilausvahvistuksessa. Pääset lataamaan tuotteen sähköpostista kohdan ”lataa” alta klikkaamalla tiedoston nimeä. Tuotetta ei siis lähetetä sinulle erikseen.

Ohje päivitetty 7.7.2023

Kuvaus

Ompeluohje Halipyyhkeeseen eli pyyheanorakkiin – ladattava PDF-tiedosto! Halin tekemiseen tarvitset vain pikkuisen ompelukokemusta, ompelukoneen ja huolitteluompeleen tai saumurin, vohvelikangasta, ompelulankaa, kaavapaperia (tähän kaavaan käy hyvin esimerkiksi paksumpi remonttisuojapaperi). Et välttämättä tarvitse tulostinta, ellet halua paperiversiota ohjeesta, sillä Halipyyhkeen kaavan piirrät itse ohjeillani.

Kaava on hieman epätavallinen, hyvällä tavalla, sillä olen pyrkinyt minimoimaan leikkuujätteen määrän. Ylijääneet kangaspalat on helppo hyödyntää tekemällä joko ylimääräisiä yksityiskohtia Halipyyhkeeseen tai esimerkiksi kasvopyyhkeinä. Vain mielikuvitus on tässä rajana!

 

KOKOTAULUKKO:

Halipyyhe kokotaulukko aikuiset www.projektipirkko.fi kylpytakki saunatakki pyyheanorakki pyyhehuppari
Halipyyhe kokotaulukko aikuiset / www.projektipirkko.fi

Taulukossa olevat mitat ovat valmiin vaatteen mittoja. Valitessasi sopivaa kokoa, rinnanympäryksessä tai vartalon leveimmässä kohdassa suhteessa omaan mittaasi tulisi olla väljyyttä n. +30cm. Saat siis oikean koon mittaamalla oman rinnanympäryksesi ja lisäämällä siihen 30 cm. Ota mieluummin kokoa suurempi malli, mikäli mietit kahden koon välillä. Halissa täytyy olla väljyyttä, jotta se on helppo pukea ja ideaalinen käyttötarkoitukseensa oloasuna, uimakoppina, ranta-asuna sekä kylpytakkina.

 

KANGASMENEKKI:

XXS-XS / S-M / L-XL / XL-XXL: 180 cm / 215 cm / 255 cm / 265 cm

Huom! Nämä ovat valmismittojen mukaiset kangasmenekit, kutistetun kankaan mitat! Mikäli päätit muuttaa Halin pituutta omaan mittaan, menekki voi muuttua reilustikin. Vohvelikankaat voivat kutistua pesussa paljonkin, yleensä on hyvä varata menekkiin n.10% kutistumisvaraa lisäksi.

 

 

Huom! Ompeluohje Halipyyhkeeseen eli pyyheanorakkiin – ladattava PDF-tiedosto! Et välttämättä tarvitse tulostinta, ellet halua paperiversiota ohjeesta, sillä Halipyyhkeen kaavan piirrät itse ohjeillani.

 

HUOM! Tämä on ladattava digitaalinen ohje. Tuote on ladattavissa heti oston jälkeen avautuvasta tilausvahvistuksesta klikkaamalla tiedoston nimeä. Tiedoston saat myös sähköpostina saapuvassa tilausvahvistuksessa. Pääset lataamaan tuotteen sähköpostista kohdan ”lataa” alta klikkaamalla tiedoston nimeä. Tuotetta ei siis lähetetä sinulle erikseen.

 

Pssst. Multa on mahdollista tilata myös originelliin Haliin kuuluvat tuotemerkit ja pesulappusen kiinnitysohjeineen! Nämä kruunaavat ja viimeistelevät upeasti itse tekemäsi Halipyyhkeen.

 

Tutustu Halipyyhkeeseen eli pyyheanorakkiin myös mun Instagramissa ja TikTokissa! sekä kurkkaa muiden ompeluharrastajien toteutuksia täällä!

2 arviota tuotteelle Ompeluohje HALIPYYHE eli pyyheanorakki aikuisille – ladattava PDF-tiedosto

  1. Leena (varmistettu kirjoittaja)

    Ohje helppo. Apuvideot auttavat huomattavasti, jos ei heti tajua miten joku kohta tehdään. Yksi huppari jo tehty ja toinen tulilla!

  2. Miia (varmistettu kirjoittaja)

    Ihanaa että ohjeeseen on nähty vaivaa. Ohjevideoiden avulla ensikertalainenkin selvisi, kun ei aina sanalliset ohjeet auenneet. Lopputulos todella ihana, ei voi kun suositella!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...