Blogi

Seinäjoen käsityömessut 2023

Seinäjoen käsityömessut www.projektipirkko.fi Käsityöyrittäjän kokemus näytteilleasettaja Projektipirkon puoti

Seinäjoen käsityömessut yrittäjän näkökulmasta

Kiitos kaikille, jotka kävitte moikkaamassa messuilla!

Tämä oli minun ensimmäinen kerta Seinäjoen käsityömessuilla ja ylipäätään messuilla yrittäjänä, mutta ei varmasti viimeinen. Messuille lähteminen on aina iso päätös, sillä osallistuminen vaatii paljon suunnittelua ja järjestelyä sekä palautumisaikaa messujen jälkeen. Onneksi tein tämän päätöksen, sillä vaikka viikonloppu oli raskas, se oli sitäkin antoisampi!

Sain katettua messuille osallistumiskulut, mutta yhtä tärkeätä olivat kaikki kohtaamiset ja vuorovaikutustilanteet messukävijöiden kanssa sekä verkostoituminen toisten näytteilleasettajien kanssa. Messujen ilmapiiri ja tunnelma oli hyvä, positiivinen ja lämminhenkinen. Tästä on kiittäminen tietenkin messujen järjestäjää, mutta myös kaikkia asiakkaita ja yrittäjiä, jotka välittömän tunnelman luovat.

Päällimmäisimpänä mieleeni jäivät asiakaspalautteet – se että joku tunsi minut somesta, tuli varta vasten moikkaamaan kun tiesi että olen messuilla, oli törmännyt Halipyyhkeeseen TikTokissa, tai asiakkaani, jotka esittelivät minulle luomuksiaan kuvin ja videoin. Kyyneleet eivät myöskään olleet kaukana, kun eräs messuasiakas kiitti positiivisesta ja iloisesta kohtaamisesta kanssani sekä lausui minulle kauniin runon. <3

Voiko parempaa ensimmäistä messukokemusta olla? Ei varmasti <3

Kiitoksena messukävijöille ja teille kaikille myötäeläjille haluan tarjota -10% normaalihinnoista koko valikoimastani verkkokaupassa. Alennus aktivioituu koodilla ’käsityömessut’. Tarjous koskee kaikkia minun omia tuotteitani Puodissa, sekä käsityöohjeita että oheistuotteita ja vaatemallistoani.

Seinäjoen käsityömessut yrittäjän näkökulmasta / www.projektipirkko.fi

<3,

Heli
Projektipirkko

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *