Blogi

Kuulumisia työhuoneelta Vaasan Palosaarelta

Ompelupalvelut Vaasassa / Halipyyhe / Kestäviä Haleja

Viikko arkea takana uudella työhuoneella! Kivat fiilikset! Oon tutustunut jo vähän mun uusiin naapureihin, saanut virallisesti nimen rakennuksen seinille ja asiakkaatkin ovat löytäneet paikalle! Mun työhuoneessa on hyvä tunnelma, korkea katto, isot ikkunat ja merinäköala. Luovuus ja ajatukset virtaa! Voiko sitä enempää käsityöläinen työtilaltaan toivoa?

Sähköasentaja on laittanut mulle voimavirrat kuntoon, joten oon nyt saanut kaikki työvälineet pelittämään kuten kuuluu. Tavaroiden sijoittelu hakee vielä vähän muotoaan, mutta kaikki tarpeellinen on nyt täällä ja valmiina hommiin. Muutamia työvälineitä ja paremman sovitustilan toivon pystyväni hankkimaan myöhemmin syksyllä, mutta tällä mennään toistaiseksi kunnes talous antaa myöten!

Työhuoneen ovet ovat auki sopimuksen mukaan, joten jos sulla on tarvetta ompelupalveluille – olivat ne sitten vaatteiden tai kodintekstiilien korjaus tai muutostöitä – varaa aika netistä tai laita viestiä tai soita. Nettiajanvaraus on siitä kätevä, että näet sieltä kaikki ajat kerralla ja voit varata sinulle parhaiten sopivan. Varauksessa näkyvä varausmaksu 20e on alkukonsultaatiomaksu, ja se sisältyy toteutuneen työn hintaan. Työn hinnat ovat alkaen 20e.

Täällä mä nyt oon! Nähdään!

Projektipirkko
Ompelupalvelut Vaasassa
Wolffintie 36 F2
050 581 5357
heli@projektipirkko.fi
Avoinna sopimuksen mukaan!

Varaa aika täältä!

Viikko arkea takana uudella työhuoneella Vaasan Palosaarella! Ompelupalvelut Vaasassa, Projektipirkko, Wolffintie 36 F2, Vaasa
Ompelupalvelut Vaasassa, Projektipirkko, Wolffintie 36 F2, Vaasa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *