Blogi

Ompelupalvelut Vaasassa

Ompelupalvelut Vaasassa projektipirkko www.projektipirkko.fi Näin käytät Projektipirkon ompelupalveluita:

Ompelupalvelut Vaasassa. Teen monenlaiset vaatteiden ja kodintekstiilien korjaus- ja muutostyöt Vaasan työhuoneellani. Olen koulutettu ompelija, valmistunut Vaasan Vamiasta vaateartesaaniksi 2021 ja työllistynyt jo ennen valmistumistani alan töihin samalla oppien alan konkareilta.

Teen kaikenlaiset ompelutyöt, aina napin ompelusta mittatilausvaatteen valmistamiseen. Ei ole olemassa liian pientä tai suurta asiaa, johon kysyä apua.

Olen tarkka laadusta, enkä ota vastaan sellaista työtä, jota en välineiden tai osaamisen vuoksi pysty tekemään laadukkaasti ja kestävästi. Tämä on tärkeä osa minun ja asiakkaiden välistä luottamusta ja laatutakuuta.

Olen paikalla sopimuksen mukaan, joten työt tuodaan aina ennalta sovittuna ajankohtana. Annan työlle hinnan etukäteen ennen työn vastaanottamista. Työt noudetaan sovittuna aikana, viimeistään 2 viikkoa työn valmistumisesta.

Ajan voit varata suoraan täältä.

Myös erilaiset alihankintaompelut sekä yhteistyöt yritysten kanssa onnistuvat. Ole yhteydessä ja kysy tarjous heli@projektipirkko.fi. Löydetään yhdessä sopiva palvelumalli!

Vaatteiden korjaaminen on teko, joka kunnioittaa menneisyyttä ja huolehtii tulevaisuudesta.

Avainsanat: Ompelupalvelut Vaasassa, ompelija vaasa, ompelimo vaasa, vaaterkorjaus vaasa, vaatemuokkaus vaasa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *