Blogi

Saippuapussi, mikä ihme se on?

Saippuapussi www.projektipirkko.fi saippuan säilytykseen palasaippua palashampoo palahoitoaine

Saippuapussi on erittäin hyödyllinen asia kaikille palasaippuan, palashampoon ja palahoitoaineen käyttäjille. Saippuapussissa saippuat säilyvät kätevästi, ne on helppo käyttää loppuun ja kuivuvat käytön välillä eivätkä kulu turhaan.

Saippuapussin avulla säästyy saippuaa! Mä löysin saippuapussit kun aloin käyttämään palasaippuoita ja -shampoita ja halusin ne mukaani suihkuun kädenulottuville. Käytin säilytysrasiaa, johon kertyi vettä, ja sekös pehmensi saippuan ja kulutti sitä ihan turhaan. Saippuapussissa saippua on helppo ripustaa sopivaan paikaan vaikkapa koukulla ja saippua ehtii kuivahtaa käytön välissä.

Saippuapussista on helppo käyttää myös viimeiset jämäpalat. Jos sua ärsyttää pienet saippuan jämäpalat, jotka on vaikea käyttää loppuun kun ne luiskahtelevat kädestä, niin koitappa saippuapussia. Saippuapussissa palat pysyvät kurissa, ja niitä on helpompi käyttää. Verkkomateriaalin ansiosta saippuanpalat myös vaahtoutuvat paremmin.

Saippua on ihanaa kun se vaahtoaa! Saippuapussin avulla saippuat ja shampoot vaahdottuvat entistä tehokkaammin ja helpommin, sillä materiaalin hankaus edesauttaa vaahtoutumista. Saippuat kuuluu siis ehdottomasti pitää sisällä pussissa käytön aikana, ei vain säilyttämiseen!

Saippuoiden säilytysongelmat on ratkaistu. Saippuapussi on helppo ripustaa omasta ripustimestaan moniin eri paikkoihin suihkussa niin, että ne eivät ole veden vallassa, mutta kuitenkin käden ulottuvilla. Omiani säilytän koukun avulla ylös suihkuseinämään ripustettuna.

Koska rakastan saippuapusseja, tein niistä myös oman version. Kaksinkertaisesta verkkomateriaalista valmistetut saippuapussit valmistan kierrätysmateriaaleista. Tällä hetkellä saatavilla on upea kukkainen vaalean liila ’Söpöliini’ sekä tyylikäs musta ’tuhmeliini’. Pirkon saippuapussit löydät täältä!

<3,

Heli
Saippuapirkko

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *