Joogasukat – helppo neuleohje ladattava PDF (ilmainen)

0,00 

Joogasukat joogajille tai kelle vaan! Mun joogasukat syntyi kaipuusta käyttää muiden neuleprojektien ylijäämälankoja jonnekin. Syntyi useammat joogasukat, lyhyellä varrella.

Joogasukat on hyvät joogaillessa ja venytellessä – kun kantapää ja päkiä on avoin, pysyy myös pito. Ite tykkään käyttää näitä ihan myös tavallisten sukkien päällä lämmittämässä. Joskus villasukat on liian lämpimät, niin nämä on kivat kun nilkat pysyy lämpimänä silti.

Joogasukkien ohje on sopiva niin aloittelijalle kuin kokeneemmallekin neulojalle. Sopiva välityö ja jämälankaprojekti kelle vaan. Ohjeen oon kirjannut ylös Novitan 7 veljestä -langan mukaisilla silmukkamäärillä, mutta tätä on aika helppo itsekin varioida eri langoille. Pystyy kattoo telkkua, kuunnella luennoilla ja jutella ystävien kanssa, ihan niinkuin mun neuleohjeiden tyyliksi alkaa muodostua. Matalan keskittymisen neuleprojekti. Neuleliivi nimeltä Laila – noudattaa tätä samaa teemaa, tsekkaa sekin!

HUOM! Tämä on PDF-ohje, jonka saat käyttöösi heti maksettuasi tuotteen.

Kuvaus

Joogasukat – helppo neuleohje ladattava PDF. Helppo ja yksinkertainen neuleohje. Sopii aloittelijoille ja vähemmän neuloneille, lempisarjojen katselun ohelle kuin myös luennoille ja seurustelun lomaan.

Lanka: 7veljestä n. 50 (65) 80
 g
Välineet: Sukkapuikot 3 1/2
Koko: 35 (40) 45

 

HUOM! Tuote on ladattava! Pääset lataamaan tuotteen heti aukeavasta tilausvahvistuksesta sekä sähköpostista ”Lataa” kohdan alapuolelta tuotteen nimeä klikkaamalla.

 

 

Vinkki! Seuraa mua Instagramissa ja pysy kuulolla seuraavista neuleohjeista <3
Lisää neuleohjeita löydät täältä!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Joogasukat – helppo neuleohje ladattava PDF (ilmainen)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *